Over Makelaardij Geijtenbeek

Makelaardij Geijtenbeek werkt vanuit Bunschoten samen met Makelaarshuis de Jong. Wij bundelen onze krachten om u nóg beter van dienst te zijn!

Erwin Geijtenbeek

erwin@makelaardijgeijtenbeek.nl
06-5874 2858

Mijn naam is Erwin Geijtenbeek. Ik ben in Woudenberg op een boerderij aan de Vieweg geboren op 23 september 1977. Nadat mijn vader overleed toen ik 1,5 was verhuisde ik met mijn moeder naar de Geeresteinlaan. In 2001 ben ik getrouwd met Petra, zij is zaalartsin het Meander Mc in Amersfoort. Wij voelen ons zeer gezegend met onze 3 jongens; Joost, Thom en Bas.

Je kunt mij kennen als makelaar van makelaardij Woudenberg, waar ik van 2011 tot mei 2018 heb gewerkt. Daarvoor heb ik ervaring opgedaan bij Verhage van Grootheest makelaardij in Ede. Inmiddels ben ik sinds 1 mei als zelfstandig makelaar aan de slag gegaan onder de naam Makelaardij Geijtenbeek.

Ik ben een bourgondiër, een enorm gezelligheidsdier, te eerlijk, betrouwbaar en bovenal een mensenmens. Dat is ook de reden dat ik als zelfstandige ben begonnen want ik vond dat het tijd werd in makelaarsland voor servicegerichtheid, transparantie en integriteit. Daarnaast houd ik van informeel, open en er mag ook best een vleugje gezonde humor op de werkvloer zijn. Dat maakt mij dé no-nonsense makelaar van Midden Nederland!

Anne Schermers

anne@makelaardijgeijtenbeek.nl
06-40 55 82 53

Hii! Mijn naam is Anne Schermers. Ik ben opgegroeid in Scherpenzeel, heb mijn VWO afgerond en studeer bedrijfskunde. In mijn werk bij Makelaardij Geijtenbeek houd ik mij bezig met veel zaken die horen bij het werk van een makelaar, zoals het opstellen van koopaktes, het verwerken van referenties, het maken van beschrijvingen van huizen, het bedenken en maken van de promotiefilmpjes en het bijhouden van onze social media kanalen.

Ik ben graag onder de mensen, houd ervan om creatief bezig te zijn en ik geniet ervan als we voor klanten een nieuw (t)huis kunnen regelen. Ik ben enthousiast en ga altijd voor het beste resultaat! Ik hoop u graag te ontmoeten, persoonlijk of via social media.

Trotse sponsor van..

© Copyright 2018 - Makelaardij Geijtenbeek | Ontwerp en realisatie door CRETAVO