Referenties van Makelaardij Geijtenbeek

We kunnen zelf vertellen hoe goed wij zijn, maar ontdek hier wat wat andere mensen zeggen!

Via, via ben ik bij Makelaardij Geijtenbeek terecht gekomen en die persoon was erg enthousiast. Het kennismakingsgesprek verliep erg prettig en toen hebben wij ook voor Makelaardij Geijtenbeek gekozen. Het verliep allemaal heel snel en de woning was gelijk verkocht!

Mari√ętte van Est
In deze overspannen woningmarkt hebben we dankzij Erwin toch een prachtig huis kunnen krijgen in Amersfoort. Van A tot Z heeft Erwin ons begeleid. Hij denkt met alles mee en als je in het aankoopproces nog iemand nodig heb dan heeft hij altijd wel iemand in zijn netwerk die je kan helpen. Het zou maar zo kunnen dat als we willen verbouwen dat hij ineens een aantal goede aannemers kent ūüôā Maar goed zover zijn we nog niet.
Janneke en Elbert
de Vingehoedskruid 5 te Amersfoort

Wij waren al enige tijd op zoek naar een betaalbaar appartement in Woudenberg. Deze kans deed zich enkele weken geleden voor. Door de inzet van Erwin werd in no-time het appartement gekocht en ons huis verkocht. Klasse gedaan. Wij bevelen Erwin aan als makelaar als je van plan bent om je huis te verkopen en een ander huis te kopen. Hij heeft een hele goeie kennis van zaken en is makkelijk in de omgang. Een gedreven makelaar.

 

Peter en Janny
uit Woudenberg

De verkoop van mijn appartement was een van de eerste klussen die Erwin deed sinds de start van Makelaardij Geijtenbeek.

Het enthousiasme, de flexibiliteit, de marktkennis en ook belangrijk de eerlijkheid van Erwin heb ik als prettig ervaren. Daarnaast heeft Erwin oog voor de detail.

Ik kijk met een goed gevoel terug kijk op de verkoop van mijn appartement dankzij de hulp van Erwin. Ik zou hem zeker aanbevelen als verkoopmakelaar.

Anika

Wij zijn bij Makelaardij Geijtenbeek terecht gekomen, o.a. doordat we goede reacties hoorde. Dat een bekende voor Makelaardij Geijtenbeek de filmpjes maakt heeft ook meegespeeld.¬† De filmpjes zelf, dat de omgeving en de buurt ook¬† laten zien, was voor ons ook een pluspunt! Eigenlijk is de gehele verkoop vlot verlopen. Gelukkig hadden we eerst nog alle tijd om ons huis toonbaar te maken voordat de foto’s gemaakt werden. Daarna stond het huis snel op Funda en¬† was onze woning zeer snel verkocht! Wij zouden Makelaardij Geijtenbeek aanraden, omdat alles goed en snel is opgepakt.

Anton en Annelies Veldhuizen

3 jaar geleden heb ik een woning via Erwin gekocht. Dit verliep toen¬†al erg soepel en persoonlijk. Nu de woning weer verkocht moest worden¬†heb ik geen moment getwijfeld om Erwin hiervoor in te schakelen. Al¬†vanaf het eerste moment was er een klik. We hebben gedurende het¬†verkoopproces uitvoerig contact gehad. Dit verliep vaak onder het¬†motto u vraagt wij draaien wat als gevolg had dat je heel snel reactie¬†en of antwoord had op een vraag. Dit begon vaak al ‚Äės ochtends vroeg¬†en kon, als het heel spannend werd tot ‚Äės avonds laat door gaan. Het¬†aller leukste aan het hele proces was dat ik zelf de stikker met¬†verkocht op het te koop bord mocht plakken, dit was gevoelsmatig toch¬†een mijlpaal en het voelde goed om dit zelf te mogen doen.

Ik zou Makelaardij Geijtenbeek zeker aanraden. De gedrevenheid en professionaliteit van Erwin werkt erg enthiaussasmerend, ook de persoonlijke gesprekken zijn aan te raden, al dan niet onder het genot van een bakje koffie, dit gaf mij een betrokken gevoel!.

Jochem van den Berg

‘Ik kende Erwin vanuit het dorp, ook had hij het appartement van mijn broertje verkocht, dus op die manier zijn wij bij Makelaardij Geijtenbeek terecht gekomen. Na het eerste contact werd er snel actie ondernomen en Erwin ging gelijk alles regelen. Tijdens de verkoop van onze woning hield Erwin zich aan de afspraken en kwam hij zijn woorden na. Wij zouden Makelaardij Geijtenbeek zeker aanraden!’

Lianne van de Lagemaat

Via via hoorde ik dat men goede ervaringen had gehad bij Makelaardij Geijtenbeek, via die weg heb ik besloten mijn woning via hen te verkopen. Wat ik het prettigste vond tijdens de verkoop is dat er om alles wordt gedacht, van foto’s maken tot administratieve zaken werd alles goed geregeld. Daarom zou ik Makelaardij Geijtenbeek aanbevelen.

Erwin was makelaar bij de woning die ik gekocht had, via die weg ben ik bij Makelaardij Geijtenbeek terecht gekomen. De communicatie verliep perfect. Zowel Erwin als Anne reageerde zeer snel. Ik zou Makelaardij Geijtenbeek zeker aanbevelen, Erwin is een zeer prettig mens die hart heeft voor zijn vak en voor mensen.

Leny van Voorst

”Wij zijn bij Makelaardij Geijtenbeek terecht gekomen via onze dochter die in Woudenberg woont. Zij hoorde goede berichten over Makelaardij Geijtenbeek, dus via die weg zijn we daar terecht gekomen. Het contact met Erwin & Anne verliep prettig. Tijdens de verkoop van onze woning merkte wij dat Erwin vakkundig te werk ging. Wij zouden Makelaardij Geijtenbeek aanbevelen, vanwege het persoonlijke contact met Erwin en Anne.”

Jan en Heleen van Laar

‘Ik ben via kennissen bij Makelaardij Geijtenbeek terecht gekomen. Bij het eerste gesprek met Erwin was er gelijk een klik en dit is dan ook doorslaggevend geweest voor mijn keuze voor Makelaardij Geijtenbeek. Tijdens de verkoop van de woning werd alles geregeld en uit handen genomen en was het huis binnen de kortste keren verkocht!’

Alfons Leyenhorst

Het is al algemeen bekend dat mijn appartement verkocht is.

Ik ben super trots op en erg blij met Erwin. Hij reageert snel en heeft zijn kennis paraat. Kortom, een hele snelle en deskundige duizendpoot! Een aanrader, als je van plan bent om te verhuizen en op zoek bent naar een empathische makelaar met verstand van zaken.

Conny
Voorstraat 26A Woudenberg

De gehele verkoop is voor mij positief verlopen. Erwin was goed bereikbaar en doordat de lijnen kort waren, kreeg ik snel antwoord op mijn vragen. Erwin werkte snel, waardoor ik nooit heb moeten wachten op informatie en hierdoor kon alles vlot en soepel verlopen. Makelaardij Geijtenbeek is voor mij zeer goed bevallen en ik zou het dan ook iedereen aanraden!

Erwin

Wij hebben gekozen voor Makelaardij Geijtenbeek, omdat wij van eerdere bezichtigingen kennen en hij gelijk zeer betrokken was. Het snelle en makkelijke contact met Erwin en Anne ervaren wij als erg prettig. Beiden reageren ze altijd zeer snel en bij vragen is er altijd een mogelijkheid om te appen, te mailen, te bellen of komen ze even langs. De voornaamste reden waarom wij Makelaardij Geijtenbeek aan zouden raden is, dat Erwin kennis van zaken heeft. Hij nam ons het werk uit handen, maar gaf ons ook de ruimte en forceerde niet. Ons huis was zeer snel verkocht, dus dat gaf meteen een hoop rust! Wij zouden Makelaardij Geijtenbeek zeker aanraden!

Miriam en Jan-Pieter Terlouw

Via een relatie van ons die in de project ontwikkeling zit kwamen wij in contact met Erwin. Wij zijn namelijk op zoek naar beleggingspanden als pensioen voorziening. Wij hebben Erwin de opdracht gegeven om op zoek te gaan naar degelijke beleggingsobjecten.

Na enige tijd (enkele panden later) kwam hij met de waterlelie die ‚Äúkoud‚ÄĚ op de markt was aan. Nadat hij ons wees op de plussen en de minnen. Heeft hij de onderhandeling opgestart en naar grote tevredenheid afgerond! Sterker nog hij heeft m ook al verhuurd!!! Als wij Erwin moeten omschrijven is het een snelle, integere, humoristische maar bovenal een eerlijk makelaar.

Een belegger
uit midden Nederland

Ik kende Erwin vanuit het voormalige ‘Makelaardij Woudenberg’, hij heeft mijn ouderlijk huis verkocht en de woning van mijn broer. Erwin is heel vertrouwd en dat werkt heel fijn, ik kan mijzelf bij hem zijn. Ik zou Makelaardij Geijtenbeek zeker aanraden, Erwin is een heel fijn en betrouwbaar mens. Ook weet Erwin heel veel over Woudenberg en heeft een groot netwerk!

Mijn droomhuis in Amersfoort kwam te koop en omdat ik al meerdere malen achter het net gevist had heb ik mijn tante (oud makelaar) gebeld om advies. Zij gaf mij de naam van Erwin door en zo gezegd zo gedaan.

Erwin kent de markt erg goed, handelt snel en geeft eerlijk advies en uitleg (waar nodig) waardoor ik in deze ‚Äúachterlijke‚ÄĚ markt niet te veel heb betaald, Oh ja, het was nog gezellig ook!

Micky Fisser
uit leusden

Via het voormalige Makelaardij Woudenberg kende ik Erwin en heb ik besloten mijn huis via hem te verkopen. Het contact was steeds erg goed, er werd goed doorgewerkt en uiteindelijk is mijn woning erg vlot verkocht. Tijdens de verkoop verliep het perfect en hield Erwin mij steeds goed op de hoogte, daarom zou ik Makelaardij Geijtenbeek zeker aanbevelen!

Erwin en Anne hebben ons fantastisch geholpen.  Heldere, duidelijke en snelle communicatie. En het resultaat: binnen 10 dagen was het huis verkocht. Echt boven al onze verwachtingen! Geweldig bedankt, jullie  zijn toppers!

Anneloes van Deest

Dankzij Makelaardij Geijtenbeek hebben wij ons huis op een hele prettige en fijne manier kunnen verkopen. De samenwerking is vlekkeloos verlopen, omdat Erwin nauw contact had met ons, z’n afspraken na kwam, enthousiast en gedreven was. Hij is een eerlijke en oprechte man en gaf ons daardoor een gevoel van vertrouwen.
Erwin is erg creatief en dat maakt dat hij het net even anders doet dan een ander. Hij heeft ons huis namelijk op een leuke manier in the picture gezet door middel van een filmpje en zelfs een grote reclamekar.
Dankjewel voor de fijne samenwerking!

Patrick en Germa

Wij zijn terecht gekomen bij Erwin door Lammert Wilbrink. Lammert en Erwin deden al wat samen op het zakelijke gebied. Lammert is mijn vader en hij gaf de tip om ons huis bij Erwin in de verkoop te gaan zetten. Op een zaterdag ochtend kwam Erwin voor de taxatie. Vlak daarna hadden we al veel tips in onze mail box hoe we ons huis moesten inrichten met een bezichtiging. We hebben nog niet echt de tijd gehad om hier goed over na te denken en op te ruimen, want toen belde Erwin al met een geschrikte kandidaat. Ze kwamen toen gelijk de volgende dag kijken. Ons huis was gelijk verkocht ! ¬†Tijdens de verkoop van onze woning was de communicatie heel goed, Erwin belde gelijk om alles te regelen. Hij reageerde snel, kwam snel langs en alles binnen de verkoop liep vlekkeloos. Wij zouden Makelaardij Geijtenbeek zeker aanraden, Erwin is een fijne vent om mee samen te werken.’

© Copyright 2018 - Makelaardij Geijtenbeek | Ontwerp en realisatie door CRETAVO