Van Speijklaan 1, Woudenberg

Bent u op zoek naar een zeer ruime hoekwoning? Op loopafstand van centrum, diverse scholen en sportvelden? Dan bent u aan het goede adres bij: van Speijklaan 1 in Woudenberg. Hieronder leest u meer over deze woning. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u het huis graag bezichtigen? Neem dan contact op met Erwin.

Koopprijs
€ 300.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Oppervlak
146 m2
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
210 m2
Begane grond
Begane grond Gaat u door de voordeur naar binnen? Dan ziet u in de hal 3 deuren en een vaste trap naar boven. De deuren gaan naar woonkamer, meterkast en toilet met fonteintje. De woonkamer is een grote en lichte ruimte met een open haard. Aan de voorkant heeft u een vrij uitzicht. U kijkt uit op laag groeiende bosjes en naar groen aan de overkant. Aan de achterkant gaat u via openslaande deuren naar de tuin. De keuken staat in een aangebouwd gedeelte van het huis. Het is een rechte keuken met een massief eiken keukenblok. Vanuit de keuken gaat u naar de tuin en de bijkeuken. Bent u aangekomen in de bijkeuken? Dan vindt u hier het aansluitpunt voor de wasmachine en een spoelbak. Een lichtkoepel zorgt overdag voor licht in de bijkeuken. U gaat via de bijkeuken naar de garage. In de garage kunt u één auto parkeren of de ruimte gebruiken als werk- of hobbykamer. De ingang van de garage heeft een dubbele deur. De ruime en groene tuin ligt aan de voorkant, zijkant en achterkant van de woning. Aan de achterkant vindt u een groot terras in de zonnige tuin. Vanuit de achtertuin gaat u via een poort naar de openbare weg. Op de hele begane grond liggen plavuizen en alle kozijnen hebben dubbelglas.
Eerste verdieping
U gaat via de vaste trap in de hal naar de eerste etage. Hier komt u op een ruime overloop. Met 4 deuren en een vaste trap naar zolder. De overloop heeft ook een wand met vaste kasten. Twee ruime slaapkamers liggen aan de achterkant van de woning. En aan de voorkant vindt u nog een grote slaapkamer met vaste wastafel. Naast deze masterbedroom ligt een helemaal betegelde badkamer. In de badkamer zitten een doucheruimte, toilet en vaste wastafel. Op de eerste etage zijn een aantal wanden met schrootjes en board plafonds. Alle kozijnen op deze etage hebben dubbelglas.  
Tweede verdieping
U gaat via de vaste trap op de overloop naar een ruime voorzolder met twee deuren. Op deze voorzolder staat een Nefit ketel uit 2018. Aan de achterkant is een dakkapel met schuiframen en enkel glas. Deze dakkapel gaat over de hele breedte van het huis. De deuren op de voorzolder gaan naar twee ruime kamers. De grootste kamer gaat over de hele diepte van het huis. Ook op de tweede etage vindt u wanden met schrootjes en board plafonds. Locatie De woning ligt op loopafstand van het centrum, diverse scholen en sportvelden. Meer weten? Deze ruime woning biedt veel mogelijkheden voor een gezin. Wilt u het huis graag bezichtigen of meer informatie? Neem dan contact op met Erwin!
© Copyright 2018 - Makelaardij Geijtenbeek | Ontwerp en realisatie door CRETAVO